Esther Hasselman - Contact@Work

Over Contact@Work

Na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening, heb ik op mijn veertigste het roer omgegooid.

Inmiddels werk ik alweer zo’n acht jaar voor mezelf, als trainer, begeleider, coördinator en inspirator.

Contact@Work is een verzameling van activiteiten

Aandacht voor mensen

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe aandacht voor het huidige moment leidt tot meer autonomie en geluk.

Ik zie het als mijn missie om het effect van aandacht voor het huidige moment bij veel mensen onder de aandacht te brengen.

Het bloed kruipt …

Vroeger op het schoolplein was ik al aan het coachen – ik vertelde vriendinnetjes dat ze zich niet op hun kop moesten laten zitten en dat ze minstens even veel waren als die pestkop! In de klas was ik al training aan het geven – ik legde mijn klasgenoten de rekensommen uit en het leek alsof het kwartje dan écht viel.

Mijn fascinatie voor massacommunicatie dreef me – in combinatie met een voorkeur voor theorie én praktijk – naar de Heao, richting communicatie. Daar deed ik vooral veel praktische kennis en vaardigheden op, waarmee ik al tijdens de studie het bedrijfsleven in stapte. Ik had het ene baantje na het andere, totdat ik tot rust kwam in een job als consultant. Dit werk was heel afwisselend én ik kwam terug bij het trainen en begeleiden van mensen. Ik genoot ervan als mensen meer zelfvertrouwen en lef ontwikkelden, doordat ze beter begrepen wat ze deden en vooral: waarom!

Uiteindelijk wilde ik me écht op de persoonlijke ontwikkeling van mensen te gaan richten. Ik ging naast mijn werk de schoolbanken weer in en na een paar jaar was het tijd om de stap te zetten.

Terug bij mijn roots

Nu ben ik terug bij mijn roots – coaching en training! Inmiddels heb ik honderden mensen mogen begeleiden en het heeft me nog geen dag verveeld. Iedereen knapt er enorm van op. Mensen gaan (weer) midden in hun leven staan, genieten meer en kunnen beter met uitdagingen omgaan.